Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

25. 2. 2008 18:45
Zajímavé je

že to trvá už 60 let (a soudě podle "Škola, základ života" století) a nikdo s tím nic neumí udělat.

0 0
možnosti

hydor@volny.cz

25. 2. 2008 10:46
Jako občan

Zimbabwe nemůžete asi očekávat špičkové státní školství.;-D

0 0
možnosti

Trnitý Sirup

25. 2. 2008 15:45
Re: Jako občan

Vy nás přirovnáváte k Zimbabwe ? To je ale opravdu, opravdu neslýchané !

Zimbabwe a Zimbabve jsou dvě naprosto odlišné krajiny ! ;-D

0 0
možnosti

Kerimek

25. 2. 2008 9:15
souhlas

I když nerad, musím s Vámi souhlasit. Syn loni nastoupil na gymnázium a já musel s lístostí konstatovat, že se tam styl výuky od mé docházky příliš nezměnil. Přestože se za tu dobu obměnil téměř celý pedagogický sbor, tak rozložení pedagogických sil zůstává víceméně konstantní. Na jedné straně jsou vyučující, kteří pro studenty dýchají - těch ale není mnoho. A pak jsou tací, kteří tam zkrátka chodí do práce, tzv. si to odkroutit. A výuka IVT, jak se to dnes nazývá? Studenti jsou odkázáni jen na zápisky pořízené vlastní rukou v hodině, mezi něž se v primě řadí například způsob výpočtu ceny vytištěné strany A4. Chápu, že je obtížné, ne-li zcela nemožné, vydávat při překotném vývoji vypočetní techniky k tomuto předmětu učebnice. Nicméně by mělo existovat alespoň něco jako příprava pedagoga - osnova hodiny. Vězte, že ani jako rodič se ničeho takového nedovoláte.

A perlička na závěr: Při zkoušení se pak můžete dočkat i otázky na fyzickou IP adresu nejznámějšího českého portálu. Ach jo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1265x
"Why does she drink so much?" I asked Owen. "HESTER'S AHEAD OF HER TIME," he said. "What's that mean?" I asked him. "Do we have a generation of drunks to look forward to?" "WE HAVE A GENERATION OF PEOPLE WHO ARE ANGRY TO LOOK FORWARD TO," Owen said. "AND MAYBE TWO GENERATIONS OF PEOPLE WHO DON'T GIVE A SHIT," he added.

Seznam rubrik