Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barry Goldwater

18. 8. 2008 15:53
Paráda

Autore, udělal jste mi veliku radost nejen vtipným textem, ale také odkazem na Demokracii Karla Kryla, kterou jsem ještě neměl schovanou. Myslím, že tato písnička,spolu s nebezpečním, že by mohl složit další, by mohla být dostatečným důvodem, aby Karel Kryl zemřel. Nezapomeňme, že ve své době byl Karel mnohem větší autoritou, než nějaký Havel.

Někde jsem četl, že když se Kryl v 89 vrátil a hlásil se u Havla  s tím, že chce také revolučně pracovat, havel mu prý řekl:Máš kytaru, tak hraj. Škoda, že Havlovi nikdo neřekl: Máš péro, tak piš.

0 0
možnosti

Dušan Saiko

20. 8. 2008 2:42
Re: Paráda

Dík ;-).

Vím, že Kryl byl s tím, kam to tu směřuje nespokojený, ale tenkrát jsem tomu nerozuměl. Dneska si v úctě uvědomuji, že to tu nejspíš od začátku realisticky prokouknoul ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1265x
"Why does she drink so much?" I asked Owen. "HESTER'S AHEAD OF HER TIME," he said. "What's that mean?" I asked him. "Do we have a generation of drunks to look forward to?" "WE HAVE A GENERATION OF PEOPLE WHO ARE ANGRY TO LOOK FORWARD TO," Owen said. "AND MAYBE TWO GENERATIONS OF PEOPLE WHO DON'T GIVE A SHIT," he added.

Seznam rubrik