Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

23. 4. 2010 2:24
Tak tohle, asi není pravda !

"Představujete pro mne velkou osobnost a člověka, který si politikou nerealizuje své osobní cíle a ambice".

Lituji to je trochu mimo realitu ! Nevím zda mu a jeho příbuzné šlechtě, už vrátili všechny majetky !

A u těch ostatních je to zcela jasné !

O kalouskovi není třeba mluvit !

Volte raději VIP 09 a pokud ji nenajde, zkuste raději, něco úplně jiného, hlavně ne, to co je nyní v parlamentu !!!!!!!!!

0 0
možnosti

Ccecil

22. 4. 2010 20:22
To je tak

Když je neznáte, jsou to karieristi, co našli výtah k moci, když je znáte, je to zase tak, jak píšete. Vždy je to špatně. Všude najdete 1-2 jména, která se někomu nelíbí. Takže máme na výběr, být perfekcionista a nevolit, přenechat volbu lidem, jejichž rozhled končí u pivečka, televizního seriálu a oranžových slibů, nebo zatnout zuby apřehlédnout prozatím tuhle vadu na kráse a pokusit se do budoucna změnit co se dá. Pokud budete čekat, že se to stane samo, nedočkáte se. Musíte s tím udělat něco sám. Však kdo jiný to má udělat podle vašich představ, když ne vy? Já na rozdíl od Vás BUDU volit TOP 09. Své výhrady mám také, ale stále je to maximum možného v dané situaci. Přeji pěkný večer.

0 0
možnosti

absolutus

22. 4. 2010 18:49
Málo.

Pane autore rád bych připojil další jména a to bez  monogramů, ale co z toho?

Jim by to až zase tak nevadilo a kdyby bylo nejhůř, tak je najdeme někde jinde! U této strany platí : vrána k ........

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

22. 4. 2010 18:07
Je to rozumné.

U knížete pána je podezření, že uznal teroristický stát za příslib orgánů od zaživa pitvaných srbských vojáků (proč jinak by za ty muslimy tak bojoval). U Kalóska je podezřelé, že když šel na funkci ministra financí, měli jsme 65 tun zlata v rezervách. Když odešel, zůstalo jen 16 tun. A navíc byl u každé podezřelé privatizace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1265x
"Why does she drink so much?" I asked Owen. "HESTER'S AHEAD OF HER TIME," he said. "What's that mean?" I asked him. "Do we have a generation of drunks to look forward to?" "WE HAVE A GENERATION OF PEOPLE WHO ARE ANGRY TO LOOK FORWARD TO," Owen said. "AND MAYBE TWO GENERATIONS OF PEOPLE WHO DON'T GIVE A SHIT," he added.

Seznam rubrik