Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bouše

28. 10. 2011 10:06
Tady se pochopení nedočkáte ...

Já jsem přišel o dukáty a jeden život jen kvůli tomu, že jsem v jedné diskusi uveřejnil odkaz na docela povedenou koláž, kde je šéf TOP 09 vyobrazen jako Švejk s fajfkou.

Ortel iDnes: "Tento příspěvek obsahuje vulgarity, urážky nebo je rasistický, proto byl smazán." :-P

2 0
možnosti

duhacenzor5

28. 10. 2011 18:20
Re: Tady se pochopení nedočkáte ...

Jo, pane Bouše - o kolik zivotu jsem prisel jen proto, ze jsme psal pravdu o komunistech, historickou, veci overitelne....;-D;-D;-D

0 0
možnosti

baloun

28. 10. 2011 9:51
Jakej cenzor?

Souhlasil jste s obchodními podmínkami AdSence a tam je jasně uvedeno to, co jste s takovým hnusem v obličeji zveřejnil.

Reklamy systému AdSence nejsou vaše, je to obsah vytvořený někým jiným, vy jste se zavázal, že je budete za určitých podmínek šířit a ty podmínky jste porušil. AdSence zodpovídá svým zadavatelům za to, že ty reklamy budou nějak účinné, stejně jako za ně odpovídá třeba vydavatel novin, majitel sítě billbaordů nebo provozovatel televizní stanice. 

Za tím účelem má jako zadavatel právo kontrolovat, zda situace koresponduje s dohodnutými podmínkami. To není cenzura. A pokud to jako cenzuru vnímáte, odstraňte reklamy AdSence z vašeho webu. Bude po cenzuře.

Howgh.

0 0
možnosti

nejmenovaný zdroj z vlády

28. 10. 2011 10:05
Re: Jakej cenzor?

:-/ baloune, jsi presnej prototyp "mazlicka" ktere system potrebuje. Preju hodne klidu na praci a vladnoucim nedoukum hodne uspechu pri zajistovani tve bezpecnosti

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1265x
"Why does she drink so much?" I asked Owen. "HESTER'S AHEAD OF HER TIME," he said. "What's that mean?" I asked him. "Do we have a generation of drunks to look forward to?" "WE HAVE A GENERATION OF PEOPLE WHO ARE ANGRY TO LOOK FORWARD TO," Owen said. "AND MAYBE TWO GENERATIONS OF PEOPLE WHO DON'T GIVE A SHIT," he added.

Seznam rubrik